Партията, която държи втория мандат, свали картите. От Продължаваме Промяната представиха

...
Партията, която държи втория мандат, свали картите. От Продължаваме Промяната представиха
Коментари Харесай

Денков свали картите. Кога ще е готов с кабинета

Партията, която държи втория мандат, смъкна картите. 

От " Продължаваме Промяната " показаха своите планове за сформиране на държавно управление в границите на този парламент. Това направи на брифинг в коридорите на Народното събрание посоченият за номиниран от Политическа партия за министър председател акад. Николай Денков.  " Днес изпратих писма до парламентарните групи, в които ги помолих да изпратят оферти, които считат за значими, с цел да бъдат включени в програмата на Народното събрание за идната календарна година.
-->
Срокът за приемане на тези оферти е четвъртък вечерта, с цел да може в петък сутринта да го обобщим и петък следобяд, от 14:00 ч. сме поканили всички парламентарни обединения за разискване на този лист. Идеята е да забележим дружно къде може да има общо сечение на цели с съответни задания и законопроекти ", уточни Денков. И добави: " След изчистване на този лист, ще използваме почивните дни сред Коледа и Нова година, с цел да заложим тези предпочитани задания в график, който да бъде натоварен и реален.

След това на 3 януари каним още веднъж всички парламентарни групи, взели участие в тези разисквания, с цел да почистим крайния текст, да оформим така наречен програмна декларация с упования на 5 януари тази програмна декларация да бъде включена за гласоподаване в пленарна зала.

В взаимозависимост от резултатите освен това гласоподаване ще последват и идващите стъпки. Ако тя не получи поддръжка, това значи, че ние ще върнем мандата несбъднат. Но в случай че програмната декларация получи поддръжка, тогава стои въпросът по какъв начин би изглеждал кабинетът, изпълнен със наличие ", сподели в умозаключение акад. Денков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР